Trainingsschema 2018-2019

Beste sportvrienden, 
 
Hierbij het trainingsschema voor het eerste seizoen van FC Roerdalen. Het schema is inmiddels afgestemd met de jeugdleiders. 
Voorafgaand aan de aanvang van het seizoen, zullen de jeugdleiders contact met alle spelers in hun team opnemen om hen te informeren over de start van het seizoen. Daarnaast zullen de jeugd coördinatoren jullie op korte termijn gaan uitnodigen voor een kick-off presentatie avond. Tijdens deze avond worden jullie voorafgaand aan het seizoen kort bijgepraat over het beleid en de regels binnen de jeugd van FC Roerdalen. De avond is voor de spelers, jeugdleiders en ouders.  
Namens de jeugdcommissie wensen wij jullie een heel leuk en sportief seizoen 2018-2019

Klik hier voor de trainingstijden van FC Roerdalen

 
De jeugdcommissie.
Wie is mijn jeugd coördinator ook alweer?
Roland Slangen (JO07 t/m JO11)
Joost Luijpers (JO12 t/m JO15)
Sander Muijsers (JO17 t/m JO19)