Dit jaar bestaat VV Vesta maar liefst 90 jaar. Dit vraagt natuurlijk om een groot feest! Heel het weekend van 11 t/m 13 Mei zal in het teken staan van het jubileum. Zoals op de poster staat aangegeven zal er op Vrijdag vanaf 18:00 een receptie en reunië georganiseerd worden. Hier worden ook de Jubilarissen gehuldigd.

Zaterdag 12 Mei kunnen overdag de pupillen een jeugdclinic volgen, wordt er een verengingslunch georganiseerd en zullen er voetbalspellen zijn voor de jeugdleden. In de avond zal dan het grote feest op het sportpak plaatsvinden met o.a. DRAAN, Marleen Rutten, Patrick Gerets en DJ Mick! Entree is gratis! Graag zien we jullie hier allemaal verschijnen, zodat we er samen een onvergetelijke avond van kunnen maken!

Ten slotte zal er Zondag 13 Mei vanaf 12:00 een senioren mixtoernooi plaatsvinden, die ‘s avonds wordt afgesloten met een BBQ.

Er is een facebookevenement aangemaakt voor het jubileumfeest. Deze is te bereiken door hier te klikken, of door op de poster op de startpagina van onze website te klikken.

Jij komt toch ook? Graag tot dan!


Onze sponsoren