Melick Zónger Grenze

Inschrijving Melick Zónger Grenze gestart!

Het is zover, je kunt je met je team inschrijven voor de tweede editie van Melick Zónger Grenze. Dat werkt het snelste via het inschrijfformulier op onze website www.melickzongergrenze.nl. Het kan ook via het inschrijfformulier in deze Heraut. We hopen op nog meer teams als tijdens de eerste editie. We leggen je graag uit wat de bedoeling is.

Sjpel, sjpas en plezeer

Op 26 augustus 2023 is ons mooie dorp het spelbord, met 7 spellocaties en 9 verenigingen die een spel organiseren. Op de route tussen de spellocaties beantwoord je vragen over Melick. Zo verzamel je al spelend punten met je team. En natuurlijk staat er aan de finish een prijs klaar voor de winnaars. Er is geen leeftijdsgrens, al heb je vóór 1 spel wel een zwemdiploma nodig. 

Je team bestaat uit 6-12 personen. Je buren, familie, vrienden of je vereniging? Het maakt niet uit hoe je je team samenstelt. Met wie vorm jij een team?

Start en finish bij Trefpunt Apollo

We bieden alle deelnemende teams een brunch aan voorafgaand aan de start van het spel. Dat doen we bij Trefpunt Apollo. Daar zijn ook de finish en de afsluitende BBQ met muziek. Je trekt met je team door het dorp naar de 7 spellocaties. Dat doe je te voet of met de fiets. Met de vragen die je onderweg krijgt leer je ook je eigen dorp nog beter kennen.

Samenwerking 

Melick Zónger Grenze is een initiatief van betrokken inwoners en verenigingen uit Melick. We willen met het dorpsspel zorgen voor een leuke activiteit voor het dorp. Daarnaast investeren we in de samenwerking tussen de verenigingen en willen we bijdragen aan een bruisend en levendig dorp.

De volgende verenigingen doen dit jaar de organisatie: LTV Melick, CV de Markoef, FC Roerdalen, Stichting Boerebroelof, Harmonie Concordia, Schutterij Sint Andreas, Dartclub Melick en De Roersoppers. 

Tot slot

Wij werken de komende weken verder aan het programma. Meld je snel aan met je team en reserveer 26 augustus voor de tweede editie van Melick Zónger Grenze. De leukste manier om de zomervakantie af te sluiten!

Comité MZG