Jantje Beton 2022

Beste leden en betrokkenen van FC Roerdalen,

Al sinds 1968 zet stichting Jantje Beton zich in om kinderen in Nederland meer speeltijd en (uitdagender) speelruimte te kunnen geven. Onder het motto ‘stop nooit met spelen’ doen jaarlijks ruim 350.000 kinderen mee met de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Vooral kwetsbare kinderen krijgen extra aandacht zodat ook zij dagelijks kunnen spelen en bewegen. Hoewel dit voor de meeste kinderen misschien heel normaal lijkt, is dat voor sommige kinderen helaas niet het geval.

Om deze reden doet FC Roerdalen weer mee aan de collecte voor dit goede doel, in de week van 7-13 maart. Dit jaar collecteren de jeugdspelers van de onder 13-15 op 7 maart. Daarnaast collecteren we digitaal. Jij (of je familie / vrienden) kunt ons helpen door een bijdrage te leveren.  Digitaal een bijdrage leveren kan via:  https://jantjebeton.digicollect.nl/fc-roerdalen. Of door zelf een digitale collectebus voor onze club aan te maken op de website van Jantje Beton: Online Jantje Beton Collecte 2021 (digicollect.nl)

Net zoals voorgaande jaren wordt het opgehaalde bedrag 50/50 verdeeld: 50% voor Jantje Beton en 50% voor onze voetbalclub zelf.

Dank voor jullie hulp,

Laurens en Sjoerd