NL-Doet 2022

Beste leden,

Op zaterdag 12 maart vindt NL-Doet plaats; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL-doet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Als vereniging nemen we weer deel aan dit landelijke initiatief en gaan we samen met de aanwezige vrijwilligers aan de slag op ons sportpark. o.a. onderstaande werkzaamheden moeten op het sportpark gebeuren:

  • Poetsen sponsorborden
  • Klussen aan de entree van sportcomplex
  • Grote schoonmaak van de kantine en kleedlokalen
  • Verven
  • Groot onderhoud sportpark: snoeien, bladblazen etc.

Van elk seniorenteam wordt verwacht dat minimaal 5 spelers vertegenwoordigd zijn en meehelpen tijdens deze dag. We hebben een ochtendshift en een middagshift. ‘s ochtend wordt gestart rond 09:00u. tot 12:00u. En ‘s middags werken we van 13:00u. tot 16:00u. Graag vernemen we via de leiders wie wanneer aanwezig is. Dit kan doorgegeven worden per app aan Sjoerd Janssen (0650908613) of per mail: accommodatiezaken@fcroerdalen.nl.

Naast de teams zijn ook andere leden en betrokkenen van harte welkom om een dag of dagdeel mee te klussen op ons sportpark.