Maatregelen Covid

Beste Roerdalen leden,

we hebben gisteren als bestuur samen gezeten en afgesproken om de komende weken de Covid-richtlijnen op de volgende manier te implementeren.

  • Naast de reeds opgehangen posters: U bent van harte welkom om bij ons een drankje te bestellen en binnen op te drinken maar laat dan even uw QR code scannen aan de bar! U kunt gecontroleerd worden door onze vrijwilligers! Komen er nog 2 posters:
    1) Uiteraard bent u welkom op ons terras maar zoals bekend met een geldig corona toegangs bewijs! U kunt gecontroleerd worden door een van onze vrijwilligers!
    2) Uiteraard bent u welkom binnen op onze accomodatie maar zoals bekend met een geldig corona toegangs bewijs! U kunt gecontroleerd worden door een van onze vrijwilligers!
  • Vrijdagavonden blijft een van de spelers zijn / haar eigen team controleren, de betreffende leider wijst een speler aan.
  • Op zaterdag blijven de jeugdleiders van de teams verantwoordelijk om hun spelers (vanaf 13jaar) te controleren, als deze in de kantine plaatsnemen. Ook wordt jeugdleiders vriendelijk gevraagd om de toeschouwers te checken en dit ook te bespreken met de leiders van de tegenstander.
  • Bij seniorenwedstrijden is een van de spelers verantwoordelijk voor de controle van eigen team plus bezoekende vereniging op het moment dat ze kleedlokaal binnen gaan, leider wijst een speler aan.
  • De bestuursleden blijven steekproefsgewijs mensen controleren die binnen of op terras zitten of staan.

Mochten er nog vragen zijn dan horen we dit graag.

Het bestuur