Jantje Beton 2021

Beste leden en betrokkenen van FC Roerdalen,

Al sinds 1968 zet de stichting Jantje Beton zich in om kinderen in Nederland meer speeltijd en (uitdagendere) speelruimte te kunnen geven. Onder het motto ‘stop nooit met spelen’ doen jaarlijks ruim 350.000 kinderen mee met de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Vooral kwetsbare kinderen krijgen extra aandacht zodat ook zij dagelijks kunnen spelen en bewegen. Hoewel dit voor de meeste kinderen misschien heel normaal lijkt, is dat voor sommige kinderen helaas niet het geval.

Om deze reden doet FC Roerdalen weer mee aan de collecte voor dit goede doel,  in de week van 8-14 maart. Dit jaar komen we niet langs de deur i.v.m. het Coronavirus, maar collecteren we digitaal. Jij kunt ons helpen door je vrienden, buren en familie te vragen om een bijdrage te leveren. Dat kan via onderstaande link:

Online Jantje Beton Collecte 2021 (digicollect.nl)

Of door zelf een digitale collectebus aan te maken op de website van Jantje Beton: Online Jantje Beton Collecte 2021 (digicollect.nl). Net zoals voorgaande jaren wordt het opgehaalde bedrag 50/50 verdeeld: 50% voor Jantje Beton en 50% voor onze voetbalclub zelf.

Dank voor jullie hulp.

Hartelijke groet,

Laurens Bijl

Sjoerd Verheijden

FC Roerdalen