Wildactie 2020

Net zoals in voorgaande jaren zal ook dit jaar weer de traditionele wildactie van FC Roerdalen plaatsvinden. Gezien de bijzondere tijd hebben wij echter enkele aanpassingen gedaan; wij komen dit jaar niet langs de deuren maar staan op zaterdag 12 december bij de ingang van supermarkt Jan Linders in Melick en Plus Crombach in Sint Odiliënberg. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle Corona-voorschriften en maatregelen.

Ook dit jaar hebben we weer mooie prijzen en is de hoofdprijs een dinerbon. De opbrengsten van de loterij gaan geheel naar de jeugdafdeling van onze voetbalclub. De trekking vindt plaats op zondag 13 december en de winnaars zullen een bericht ontvangen. De prijzen kunnen op maandag 14 december (tussen 18:00u. en 20:00 worden opgehaald in de kantine van de voetbalvereniging. De winnende loten zullen tevens bekend worden gemaakt op onze website: www.fcroerdalen.nl.

Wij zouden het zeer waarderen als u een steentje wilt bijdragen!