Wildactie 2020

Net zoals in voorgaande jaren zal ook dit jaar weer de traditionele wildactie van FC Roerdalen plaatsvinden. Gezien de bijzondere tijd hebben wij echter enkele aanpassingen gedaan; wij komen dit jaar niet langs de deuren maar staan op zaterdag 12 december bij de ingang van supermarkt Jan Linders in Melick en Plus Crombach in Sint Odiliënberg. Uiteraard houden we hierbij rekening met alle Corona-voorschriften en maatregelen.

Ook dit jaar hebben we weer mooie prijzen en is de hoofdprijs een dinerbon. De opbrengsten van de loterij gaan geheel naar de jeugdafdeling van onze voetbalclub. De trekking vindt plaats op zondag 13 december en de winnaars zullen een bericht ontvangen. De prijzen kunnen op maandag 14 december (tussen 18:00u. en 20:00 worden opgehaald in de kantine van de voetbalvereniging. De winnende loten zullen tevens bekend worden gemaakt op onze website: www.fcroerdalen.nl.

Wij zouden het zeer waarderen als u een steentje wilt bijdragen!

13 Comments on “Wildactie 2020”

  1. Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I cant wait to read far more from you. This is actually a tremendous website.

  2. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

  3. This website online is mostly a stroll-via for all of the info you wished about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll positively discover it.

  4. Pretty element of content. I simply stumbled upon your site and in accession capital to claim that I acquire actually loved account your blog posts. Anyway I will be subscribing for your augment or even I success you access consistently fast.

  5. You actually make it seem really easy along with your presentation however I find this matter to be really something that I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very large for me. I am taking a look forward to your next submit, I will attempt to get the dangle of it!

  6. It¦s really a cool and useful piece of information. I¦m happy that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *