Nieuwe sponsor voor FC Roerdalen

Met trots kunnen wij u mededelen dat Anytime Fitness Posterholt onze nieuwste sponsor is! Op de locatie aan de Heerbaan werd afgelopen week de overeenkomst getekend door Nick Nijsten (eigenaar Anytime Fitness Posterholt) en Yvan Beckers (voorzitter sponsorcommissie). Wij zijn erg blij dat Anytime Fitness zich als sponsor aan onze vereniging heeft verbonden!

Bij Anytime Fitness kun je sporten wanneer jij wilt; 24/7 en 365 dagen per jaar. De fitnessclub in Posterholt is schoon, hygiënisch en voorzien van privédouches én privékleedkamers. Bij Anytime sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen. Met een persoonlijk trainingsprogramma of door deel te nemen aan groepslessen sport je hoe en wanneer jij wilt. En uiteraard staat er ook een gratis kopje koffie voor je klaar voor of na je work-out.

De sportschool heeft naast diverse cardio apparatuur (met geïntegreerde HD-tv’s) alles op het gebied van krachttraining (o.a. kabels, dumbels en machines). Ook bestaat de mogelijkheid om groepslessen (o.a. Core, Circuittrainingen en Yoga) te volgen of gebruik te maken van moderne spinningfietsen, individueel of samen in kleinere groepen.

Zeker nu in deze periode is het een mooie extra mogelijkheid om je conditie op peil te houden, spiermassa te kweken voor de duels of je loopvermogen te vergroten.

Voor meer informatie kun je terecht op de site www.afposterholt.nl of maak een afspraak via posterholt@anytimefitness.nl / 0475-201033.

Zie ook: https://www.facebook.com/AnytimeFitnessPosterholt/https://www.instagram.com/anytimefitnessposterholt/?hl=nl