Algemene ledenvergadering 2020

Op donderdag 24 september vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Dit keer een ledenvergadering in nieuwe stijl: deels live en deels via Ms. Teams.
Tijdens de ledenvergadering namen we afscheid van onze voorzitter Bob Tulfer. Na 19 jaar bestuurswerkzaamheden, eerst als bestuurslid en voorzitter van R.K.V.V. Sint Odiliënberg en de laatste twee jaar als voorzitter van FC Roerdalen, geeft Bob het stokje over aan Hans Cox.
Bob, dank voor de fijne samenwerking, je kundigheid, rust, ontspannenheid en de aangename manier waarop je de fusie tussen Vesta en Berg mede hebt vormgegeven. Tevens wensen we Hans veel succes en plezier als nieuwe voorzitter van FC Roerdalen!

Onderstaand een overzicht van de wijzigingen in het algemeen bestuur:
▪ Bob is gestopt als voorzitter én bestuurslid. Hans Cox is per 24 september de nieuwe voorzitter van de vereniging.
▪ Eric de Krijger is gestopt als penningmeester en wordt vice-voorzitter. Joep Slangen neemt de rol van Eric over als de nieuwe penningmeester
▪ Crit Smeets is gestopt als secretaris en wordt opgevolgd door Arjan Roeleveld. Crit blijft wel in het bestuur en wordt vice-secretaris.
Bij dezen danken we Crit en Eric ook voor hun inspanningen en de fijne samen-werking in de afgelopen jaren en zijn we blij dat zij nog in het bestuur actief blijven!