Algemene Ledenvergadering op 24 september

Beste leden,

Volgende week donderdag 24 september 2020 vindt weer onze jaarlijkse Algemene ledenvergadering plaats. Aanvang 20.00 uur. Locatie: kantine F.C. Roerdalen.

Helaas is de Corona-crisis nog steeds niet bedwongen en is het virus, ook in Nederland, nog steeds actief. Dat betekent dat ook wij als bestuur van F.C. Roerdalen én als vereniging ons aan de richtlijnen moeten houden en in dat kader maatregelen moeten nemen. Daarom zal de ledenvergadering dit keer anders georganiseerd moeten worden.

Concreet betekent dit dat er volgende week donderdag maximaal 25 gasten in de kantine aanwezig mogen zijn. Wil je erbij zijn: en dat willen jullie natuurlijk allemaal, dan kun je een mail sturen naar Crit Smeets (secretaris) via het volgende mailadres:

secretaris@fcroerdalen.nl

Let op: opgeven voor deelname aan de vergadering kan alleen op dinsdag 22 september 2020

Hoor je bij de eerste 25 aanmeldingen dan krijg je van Crit, via de mail, persoonlijk bericht dat je op 24 september 2020 in de kantine aanwezig kunt zijn.

Dit betekent ook dat degenen die geen mail van Crit ontvangen helaas niet in de kantine de ledenvergadering bij kunnen wonen. Maar voor al degenen die in dat geval uiteraard zwaar teleurgesteld zullen zijn, hebben we een andere oplossing bedacht. Je kunt de vergadering namelijk live volgen via MSTeams. Tijdens de avond van de vergadering zullen wij jou dan via de digitale weg toegang geven tot de vergadering.

Van groot belang is dat Crit daarvoor beschikt over jouw juiste mailadres.

Met dit bericht ontvangen jullie tegelijkertijd de agenda van het overleg. Lees voor meer informatie ook deze aandachtig door.

Beste mensen, we gaan er van uit dat jullie begrip hebben voor de situatie en hopen op jullie komst naar de kantine dan wel dat jullie het overleg digitaal volgen. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Met sportieve groet,

Crit Smeets

Secretaris F.C. Roerdalen