Teamindeling seizoen 2020-2021

Beste leden,

onderstaand de teamindeling voor de junioren voor komend seizoen. Bij enkele teams zijn we nog op zoek naar jeugdleiders. Indien u interesse heeft graag contact opnemen met de jeugdcommissie: jeugdcommissie@fcroerdalen.nl

De indeling is gemaakt op basis van het door de jeugdcommissie (i.s.m. jeugdleiders) opgesteld jeugdbeleidsplan.

 

Bericht van de ledenadministratie:

Het is belangrijk dat we beschikken over de juiste gegevens van onze leden. Mochten de contactgegevens van u of uw kind in de afgelopen periode gewijzigd zijn dan verzoeken wij u om dit door te geven aan de ledenadministratie. U kunt hiervoor onderstaand mailadres gebruiken:

ledenadministratie@fcroerdalen.nl

Aan- of afmelden

Aan- of afmelden kan enkel via de procedure zoals beschreven op onze website: https://www.fcroerdalen.nl/lidmaatschap/ . Een afmelding wordt pas verwerkt als dit bij de ledenadministratie bekend is, en verloopt niet via de leider of trainer.