Doe mee met NL-Doet

Op zaterdag 14 maart vindt NL-DOET plaats; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Als vereniging nemen we weer deel aan dit landelijke initiatief en gaan we samen met de aanwezige vrijwilligers aan de slag op ons sportpark; klussen, opruimen, opknappen, poetsen etc.

Van elk seniorenteam wordt verwacht dat spelers vertegenwoordigd zijn en meehelpen tijdens deze dag. Graag onderling (eventueel in Whatsapp-groep) afspreken en afstemmen wie komt. We verwachten van elk team zes personen (liefst drie in de ochtend en drie in de middag). Naast de teams willen we ook andere leden en betrokkenen vragen mee te helpen op 14 maart.

De planning voor zaterdag 14 maart ziet er als volgt uit:
10:00u. tot 12:30u. ochtendprogramma
12:30u. tot 13:00u. soep met broodjes van Mia !!
13:000u. tot 15:30u. middagprogramma