Enquête

Geachte leden,

graag aandacht voor onderstaand:

Mijn naam is Tom Oosterbaan en ben ik momenteel bezig met mijn opleiding SPECO Sportmarketing in Tilburg. Met 2 andere studenten onderzoeken wij onze club FC Roerdalen en gaan wij deze uitvoerig analyseren om uiteindelijk tot een professioneel verenigingsadvies te komen. Doormiddel van een enquête proberen wij erachter te komen waar leden tevreden of ontevreden over zijn binnen de club. Hieruit kunnen wij gaan analyseren en interpreteren wat er goed of fout gaat. Deze enquête is gericht aan alle leden van de vereniging FC Roerdalen. Het invullen van deze enquête duurt 2 minuten en alle antwoorden zijn uitsluitend voor dit onderzoek en blijven dus privé. We verloten aan een van de deelnemers een FC Roerdalen sjaal, broek of sokken. We hopen hiermee uiteindelijk van FC Roerdalen een betere club te maken.

http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_0jrqK2Wy3ZJdnF3