Verkoop kaartboxen

Beste leden,

Als club hebben wij ervoor gekozen om mee te doen aan kaartbox.nl. Kaartbox.nl is een initiatief om verenigingen een financiële steun in de rug te geven middels de verkoop van ansichtkaarten door jeugdleden. Samen met ASR Printmedia en jullie willen we ervoor zorgen dat FC Roerdalen een extraatje kan investeren in de toekomst.

De vereniging verdient € 2,50 bij iedere verkochte Kaartbox, dit kan de club vervolgens weer gebruiken om te investeren in bijvoorbeeld materialen. Teams krijgen per 6 verkochte boxen een bidon met verenigingslogo. Teams die minimaal 36 boxen verkopen krijgen dus 6 bidons met een bidonrek, zodat we hopelijk alle teams hun eigen bidons hebben. Voor het meest actieve verkopersteam binnen onze vereniging zullen wij een extra beloning toekennen die ze in overleg met hun leiders naar eigen inzicht mogen besteden.

Hoe werkt het?

Ieder jeugdlid krijgt 1 echte eigen kaartbox en een bestelformulier. Daarna kunnen jullie op pad. Heb je een koper gevonden (denk aan ouders, opa’s en oma’s, oom’s en tante’s, buren, etc.), dan vult diegene het bestelformulier in en betaalt meteen bij bestelling €10,-. De voorbeeldkaartbox neem je weer mee en je vertelt dat de kaartbox in september wordt geleverd.

Uiterlijk 26 oktober leveren jullie de bestelformulieren en het opgehaalde geld in bij jullie leider. De bestelde kaartboxen kunnen jullie in november komen ophalen bij de club en bezorgen jullie bij de bestellers.

De bedoeling is dat iedereen blij wordt van de Kaartbox. Van vereniging tot verkoper en van koper tot ontvanger. Zélfs vanuit het productieproces worden we blij, want de kaartboxen worden gevouwen en verpakt door sociale werkplaatsen.

  1. FC Roerdalen spekt de kas en verdient € 2,50 bij iedere verkochte kaartbox.
  2. Teams worden beloond met bidons en de winnaars een extra bonus!
  3. De koper profiteert van véél voordeel. Winkelwaarde van de kaartbox is €22,- terwijl

de verkoopprijs slechts €10,- is.

  1. De ontvanger van de wenskaart uit de kaartbox waardeert een handgeschreven wenskaart veel meer dan een sms’je of appje.

 

Mochten er vragen zijn dan meldt je bij een van de leiders van jouw team of bij Geert den Teuling (geert.denteuling@gmail.com) of Jeroen Wolters (jewo@live.nl).

 

Laten we er met zijn allen een groot succes van maken!

 

Bestuur van FC Roerdalen