Rabo ClubSupport

Onze vereniging FC Roerdalen doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport is een initiatief van de Rabobank en heeft als doel om een deel van de winst van de bank te verdelen over verenigingen die in Nederland actief zijn. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat we als vereniging krijgen. En dat kunnen we weer inzetten voor nuttige activiteiten en bestedingen binnen de club.

‘Iedere stem is geld waard’, Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Hoe kun je stemmen?

Je kunt stemmen als je lid bent van de Rabobank. Wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank, wilt dit niet zeggen dat je daadwerkelijk lid bent. Met enkele simpele handelingen ben je lid van de Rabobank en heb je ook het recht om te mogen stemmen.  Je aanmelden als lid kan via deze link. Doe dit vóór 27 september, zodat je hierna recht hebt om te mogen stemmen.

 

Wanneer kun je stemmen?

Stemperiode | 27 september t/m 11 oktober

Rabobank.nl/clubsupport