Einde seizoen 2018-2019

Beste spelers, trainers en leiders,

 

Het eerste volle seizoen van onze fusieclub is vandaag officieel geëindigd. Het ontbijt en de spelmorgen voor de spelers die afgelopen nacht nog deelnamen aan het jeugdkamp was in het seizoen 2019-2019 de laatste activiteit van F.C. Roerdalen binnen haar accommodatie.

In naam van het bestuur van onze voetbalclub wil ik iedereen hartelijk danken voor zijn of haar inzet, in welke vorm dan ook, voor onze club in het voorbije seizoen.

De accommodatie is met ingang van komende maandag 24 juni 2019 officieel gesloten.

Op alle velden wordt de komende weken groot onderhoud uitgevoerd om ze weer klaar te stomen voor komend seizoen. Dat betekent sproeien, onkruid bestrijden, verticuteren, nieuw gras inzaaien enzovoorts. Tijdens deze periode is het gras heel kwetsbaar  en daarom mag gedurende deze onderhoudsperiode niemand meer op het gras lopen, spelen, voetballen e.d.

Dit klinkt heel streng en dat is het ook, maar tijdens het onderhoud moet het gras en ook het nieuw ingezaaide gras weer de kans krijgen om goed te groeien zodat we komend seizoen daarop kunnen voetballen. Zelfs bijvoorbeeld even een klein potje voetballen of op doel schieten met vrienden beschadigd het nieuwe gras zodanig dat het daardoor niet of minder goed groeit. Dat is de reden waarom we als bestuur daarin streng moeten zijn.

Kortom: het betreden van de accommodatie is voor iedereen streng verboden totdat er een tegenbericht komt.

We gaan er van uit dat iedereen zich aan dit verbod houdt zodat we in het nieuwe seizoen weer goed van start kunnen gaan.

 

Alvast dank voor jullie begrip en medewerking en tot in het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020.

 

Namens het bestuur van F.C. Roerdalen,

Crit Smeets

Secretaris