Wildactie: zaterdag 15 december

Op zaterdag 15 december verkoopt FC Roerdalen lootjes voor de jeugdafdeling: de zogenaamde Wildactie. Dit jaar hopen we voldoende vrijwilligers bij elkaar krijgen om langs de de deuren te gaan in Sint Odilienberg EN Melick.

De wildactie vindt op 15 december plaats. Loten worden verkochten in de ochtend van 08:30 tot 12:00 en in de middag van 13:00 tot 17:00 (afhankelijk van het aantal helpende vrijwilligers).

Opgeven voor de wildactie is mogelijk door een e-mail te sturen naar Sander Muijsers: sander96_muijsers@hotmail.com. Geef hierbij aan welke uren je beschikbaar bent. Indien er jeugdspelers willen meelopen, dan kunnen deze zich uiteraard ook aanmelden. Nadere informatie volgt na opgave.

Ik hoop vele van jullie 15 december te zien!

Alvast bedankt namens de jeugd.

Groeten Yvan Beckers

Voorzitter jeugdafdeling FC Roerdalen