Veteranen nemen afscheid van Pascal en ontvangen nieuwe polo’s

Jarenlang was Pascal van Melick spelend lid van- en te bewonderen binnen, het team van de Veteranen van RKVV Sint Odilienberg. Afgelopen zaterdag nam Pascal van Melick afscheid als aktief speler van dit team binnen de nieuwe vereniging van FC Roerdalen. Pascal, bedankt voor al die jaren dat je erbij was!

Tevens werden nieuwe poloshirts uitgereikt aan het team Veteranen. Trotse sponsor van deze polo’s en schenker van de wedstrijdbal was Niek Hoven. Niek, bedankt voor deze mooie geste en het team zal de polo’s met trots dragen. Nu maar hopen dat die wedstrijdbal het doelnet van de tegenstanders vaak zal laten bollen!

Het team Veteranen is op de zaterdagmiddagen te bewonderen op de diverse sportparken in de regio en speelt ook enkele ‘interlands’ tegen de buren van o.a. Karken en Wassenberg-Orsbeck. Hun wedstrijden worden niet in KNVB competitieverband gespeeld. Het betreffen vriendschappelijke wedstrijden. Zie onder weekprogramma senioren / volledige programma op de homepage voor de te spelen wedstrijden.

Pascal van Melick

Niek Hoven