Hallo wereld: welkom op FCRoerdalen.nl

De afgelopen maand is er achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe website voor FC Roerdalen te bouwen.

Op dit moment hebben we de basis gereed, waarna in de komende maand de website verder zal worden uitgebreid met al onze teams.

Door een koppeling met Sportlink kunnen we op de website de meest actuele informatie over onze vereniging laten zien. Zo heeft elk team een eigen pagina met onder andere: de teamindeling, de laatste uitslagen, het programma en de stand. Daarnaast kun je hier ook zien hoe de andere teams uit de betreffende competitie het hebben gedaan. Alle gegevens worden automatisch bijgewerkt waardoor onze site altijd de laatste informatie laat zien. Je hoeft dus niet meer naar voetbal.nl of in te loggen op een app, de site van FC Roerdalen heeft het allemaal!

Naast deze aanpassingen zie je meer over onze vereniging en over de mensen die zorgen dat de vereniging kan blijven draaien. Je vindt bijvoorbeeld een overzicht van het bestuur, het algemeen bestuur en de verenigingsactiviteiten die er de komende tijd georganiseerd worden.

De komende tijd worden de puntjes verder op de i gezet en zullen er links en rechts nog wat wijzigingen worden doorgevoerd. We zijn dan ook benieuwd wat jij er van vindt. Mis je nog iets? Of zie je een fout? Plaats jouw commentaar onder dit bericht, dan gaan wij er mee aan de slag.